Ми звикли на сніданок їсти звичну вівсянку або звичайні бутерброди, приготовані швидко. Але, ми не намагаємося, при цьому, урізноманітнити наше ранкове меню. А даремно! Адже з цілком звичайного, звичного набору продуктів, можна зробити незвичайні, дійсно смачні страви та закуски.
Ще один простий і швидкий рецепт – оригінальних бутербродів, приготувавши які швидко вранці, послужать хорошим сніданком. Для таких бутербродів візьміть:
- один батон
- 450 грам шинки
- Одну ріпчасту цибулю
- два яйця
- На смак майонез
- Сир, на смак
- Кріп і петрушка, цибуля – на смак
- Для прожарювання – масло
Як приготувати оригінальні бутерброди?
1. Нарізавши батон у вигляді скибочок по 4-5 см кожен, обріжте з усіх боків корочку, і, за допомогою чайної ложки акуратно виймайте серединку. Так, залишайте дно товщиною в один сантиметр. У результаті повинна утворитися ніби тарілочка.
2. Промазавши всі скибочки хліба маслом (рослинним), обсмажуйте їх на прогрітій сковороді. Тепер, викладайте бутерброди на звичайний паперовий рушник – це позбавить їх від зайвого і непотрібного масла.
3. Тепер цибулю. Її треба, також, дрібно порізати і обсмажити до золотинки. Наріжте дрібно шинку, і додайте в цибулю. Смажте все це разом до рум’яного стану. Збийте яйця, додайте збиту масу до шинки і цибулі, і тепер це смажте до того моменту, поки не приготуються яйця. Трохи утрамбуйте, і, змастивши майонезом, посипте все сиром, бажано, твердого виду, натертим на тертці.
Бутерброди необхідно викласти на деко, і відправити в духовку, при температурі в 180 градусів, запікаючи до того моменту, поки сир повністю не розплавиться. Бутерброди пропеклися і сир розплавився? Тепер викладайте все на блюдо, і, оформивши зеленню, можете подавати прямо до столу. Досить просто, але, не менш смачно!
Смачного!