Оригінальні бутерброди

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Оригинальные бутерброды

Ми звикли на сніданок їсти звичну вівсянку або звичайні бутерброди, приготовані швидко. Але, ми не намагаємося, при цьому, урізноманітнити наше ранкове меню. А даремно! Адже з цілком звичайного, звичного набору продуктів, можна зробити незвичайні, дійсно смачні страви та закуски.

Ще один простий і швидкий рецепт – оригінальних бутербродів, приготувавши які швидко вранці, послужать хорошим сніданком. Для таких бутербродів візьміть:

  • один батон
  • 450 грам шинки
  • Одну ріпчасту цибулю
  • два яйця
  • На смак майонез
  • Сир, на смак
  • Кріп і петрушка, цибуля – на смак
  • Для прожарювання – масло

Як приготувати оригінальні бутерброди?
1. Нарізавши батон у вигляді скибочок по 4-5 см кожен, обріжте з усіх боків корочку, і, за допомогою чайної ложки акуратно виймайте серединку. Так, залишайте дно  товщиною в один сантиметр. У результаті повинна утворитися ніби тарілочка.
2. Промазавши всі скибочки хліба маслом (рослинним), обсмажуйте їх на прогрітій сковороді. Тепер, викладайте бутерброди на звичайний паперовий рушник – це позбавить їх від зайвого і непотрібного масла.
3. Тепер цибулю. Її треба, також, дрібно порізати і обсмажити до золотинки. Наріжте дрібно шинку, і додайте в цибулю. Смажте все це разом до рум’яного стану. Збийте яйця, додайте збиту масу до шинки і цибулі, і тепер це смажте до того моменту, поки не приготуються яйця. Трохи утрамбуйте, і, змастивши майонезом, посипте все сиром, бажано, твердого виду, натертим на тертці.
Бутерброди необхідно викласти на деко, і відправити в духовку, при температурі в 180 градусів, запікаючи до того моменту, поки сир повністю не розплавиться. Бутерброди пропеклися і сир розплавився? Тепер викладайте все на блюдо, і, оформивши зеленню, можете подавати прямо до столу. Досить просто, але, не менш смачно!

1295984617_32
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!