З точки зору ботаніки помідор – це ягода. Втім, огірок, квасоля і кавун – теж. Але ніби як на городі ростуть, звичніше вважати овочами. Забавно, але в 2001 році Євросоюз ухвалив вважати помідори – фруктами. Давайте приготуємо фаршировані фрукти – помідори, фаршировані сиром і креветками.
Для того щоб приготувати помідори , фаршировані сиром і креветками , вам потрібні:
- Помідори – 10-12 шт.
- Сир твердий – 500 г
- Креветки – 500 г
- Часник , зелень – за смаком
- Олія – 5-6 ст.л.
- Яйце ( жовток) – 1 шт.
- негострих гірчиця – 1 ст.л.
- Сіль
Як приготувати помідори , фаршировані сиром і креветками :
1.Натріть сир , наріжте зелень , креветки і часник. Додайте масло , жовток і гірчицю і все перемішайте.
2.У помідорів зріжте кришечки , акуратно вийміть м’якоть (в нагоді для соусу або суп заправити ) . Наповніть помідори фаршем. Закрийте кришками .
Приємного апетиту!