П’ять корисних закусок до нічного футболу

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Пять полезных закусок к ночному футболу 3

Якщо ви стежите за чемпіонатом світу з футболу в Бразилії, тоді ви знаєте, що всі матчі в нашій країні показуються вночі через різницю в часі. Візьміть на озброєння п’ять ідей корисних перекусів, які легко зможе переварити наш організм навіть у нічний час.

Морепродукти
Морепродукти вважаються малокалорійною їжею, а значить, вони нешкідливі і для фігури. Їх можна обсмажити на легкому маслі з часником, а можна відварити і приправити травами. Варіантів багато: мідії, гребінці, восьминоги, кальмари. Класика жанру, звичайно, креветки.

875a198e3b
Альтернатива чіпсам
Замініть шкідливі магазинні чіпси на корисні, зроблені з овочів або фруктів. На їх приготування піде хвилин 15-20, при цьому користь від них очевидна. Альтернативні чіпси можна готувати з моркви, яблук, буряків, капусти і навіть кабачків. Дуже смачні чіпси виходять з баклажанів.
672eb8c6ad
Свіжі овочеві палички
Приготуйте собі овочеві палички. Піде на це кілька хвилин, і ви отримаєте легкий, корисний і смачний перекус. Підійдуть будь-які овочі: морква, селера, огірки. Всі їх потрібно різати соломкою.
До цих паличок ви можете зробити різні соуси, перемішавши в блендері, наприклад, легкий йогурт, зелень і помідори.
40786089a5


Фруктова тарілка
Приготуйте фруктову тарілку з полуниці, черешні, персиків, груш, яблук, винограду. До них можна додати кілька горішків і шматочки легкого сиру. Горіхи та сири краще брати в обмеженій кількості, все ж це досить калорійні продукти.
caa1292480
Саморобні сухарики
Візьміть хлібці або житній хліб, наламайте їх на невеликі шматочки і просушіть. Вийдуть майже ті ж самі сухарики, але набагато корисніші магазинних. Принаймні, вони будуть без підсилювачів смаку та інших консервантів. Додайте до них овочевий або фруктовий оригінальний соус.
d160c3a23c

03926cb52f
Приємного перегляду!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!