Сирне печиво до вина

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Просте, але дуже смачне коктейльне печиво, яке добре подавати до вина або навіть до пива. Готується дуже легко і вимагає мінімум інгредієнтів. До складу входить два види сиру – блакитний (можна вибрати свій улюблений сорт) і напівтвердий.
Дуже важливо після замішування тіста дати йому гарненько охолодитися – в ​​такому випадку печиво вийде максимально хрустким і смачним.

Інгредієнти:

  • 100 г сиру з блакитною пліснявою
  • 100 г вершкового масла
  • 1 ст.л. сметани
  • 1 жовток
  • 120-140 г борошна
  • 40-50 г сиру типу гауди

syrnoe-pechenye-k-vinu-1
Блакитний сир розтираємо виделкою. Додаємо розм’якшене масло і ще раз перетираємо.
syrnoe-pechenye-k-vinu-2
Кладемо в миску жовток і сметану і перемішуємо до однорідності. Додаємо борошно і замішуємо руками тісто. Діємо швидко, щоб масло в тісті не встигло розтанути.
syrnoe-pechenye-k-vinu-3


Загортаємо тісто в плівку або пергамент і кладемо в холодильник для охолодження приблизно на годину.
Охолоджене тісто розгортаємо до товщини близько 0,5 см. Кладемо поверху терту гауду і придавлюємо качалкою.
syrnoe-pechenye-k-vinu-4
Вирізаємо виїмкою печиво і укладаємо на застелений пергаментом деко.
syrnoe-pechenye-k-vinu-5
Відправляємо в розігріту до 210 градусів духовку і випікаємо близько 10-15 хвилин до золотистих країв.
Остуджуємо і подаємо.
syrnoe-pechenye-k-vinu
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!