Інгредієнти:
- Шинка – 200 грам,
- Гриби печериці – 200 грам,
- Яйця курячі – 2 штуки,
- Ріпчаста цибуля- 1 штука,
- Зелень – пучок,
- Сир твердий (бажано жирний) – 300 грам,
- Масло вершкове – 2 ст. л.,
- Перець та сіль- за смаком.
Спосіб приготування:
Відварити круто яйця, хвилин 10-15. Та натерти їх крупно.
Нарізати цибулю та гриби довільно, як Вам подобається.
Обсмажити на маслі подрібнену цибулю, додати потім до цибулі гриби та тушкувати овочі не забуваючи помішувати до готовності.
Нарізаємо дрібненькими кубиками шинку.
Перекладаємо всі інгредієнти в один посуд. Додати нарізаний кріп, перець, пару ложок майонезу посолити. Перемішати. Начинка готова.
Довести воду у кастрюльці до кипіння. Нарізати кубиками сир та перекласти в пакет, випустити повітря і зав’язати крепко наш пакет з сиром.
Розтопити сир, це займе приблизно 15 хвилин.
Витягнути пакет з сиром за розкатати качалкою прямо в пакеті.
Обережно розрізати пакет та зняти верхню частину плівки, викласти на сир начинку та згорнути наш сирний рулет.
Загорнути рулет в нову харчову плівку і поставити в холодне місце на пару години.
Рулет готовий. Можна нарізати порційними шматочками та прикрасити.
Смачного!