Легкий і простий тартар, який розкриває смак лосося і не затуляє його спеціями і кислотою.
Дивно смачна і елегантна закуска.
Знадобиться:
- Філе лосося,
- Червона цибуля, або шалот, 1/3 цибулини (шалот 1 шт.)
- Часник молодий, 2 зубчики
- Перець чилі свіжий, трохи
- Каперси, 1/2 ст. ложки
- Сіль морська, трохи
- Чорний мелений перець, за смаком
- Лимонний сік, 1 ч. ложка
- Соєвий соус, 1 ч. ложка
- Бальзамічний оцет, 1/2 ч. ложки
- Оливкова олія, 1/2 ст. ложки
- Авокадо за смаком, посолене, поперчене і збризнуте лимонним соком
Приготування:
Нарізаємо рибу невеликими кубиками.
Додаємо дрібно нарізані цибулю, часник, чилі і каперси. Солимо трохи (буде ще соєвий соус), перчимо й перемішуємо.
Готуємо заправку – змішуємо лимонний сік, бальзамічний оцет, соєвий соус і оливкове масло. Заправляємо, перемішуємо ще й даємо постояти в холодильнику хвилин 10.
Смачного!
Leave a Reply