Хрустка цибуля

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Принадність дуже багатьох страв криється в дрібницях. Іноді такою “дрібницею” буває соус, іноді якийсь екзотичний або просто незвичний в контексті звичної страви інгредієнт. Хрустка цибуля, рецепт якої я хочу запропонувати вам сьогодні, може стати саме такою прикрасою – вона прекрасно вливається до складу гамбургерів, бутербродів, а також складних гарнірів до основних страв. А деякі і зовсім готові їсти її просто так.
Отже, зустрічайте
Інгредієнти:

  • 1 велика цибулина (у мене 4 маленьких)
  • 1 ст.л. борошна
  • 1/4 ч.л. солі
  • рослинне масло для смаження

hrustyaschiy-luk-1
Цибулю нарізаємо півкільцями.
hrustyaschiy-luk-2
Розбираємо і кладемо в миску. Додаємо солі і борошно, добре перемішуємо, щоб кожен шматочок цибулі був припудриний.
hrustyaschiy-luk-3


У глибокому посуді на середньому вогні розігріваємо стільки масла, щоб цибуля в ньому плавала. Невеликими порціями обсмажуємо цибулю до золотисто-коричневого кольору і хрусткого стану.
hrustyaschiy-luk-4
Перекладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.
Остужуємо і вживаємо за своїм розсудом.
hrustyaschiy-luk
Така цибуля добре зберігається близько тижня в закритому контейнері при кімнатній температурі.
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!