Принадність дуже багатьох страв криється в дрібницях. Іноді такою “дрібницею” буває соус, іноді якийсь екзотичний або просто незвичний в контексті звичної страви інгредієнт. Хрустка цибуля, рецепт якої я хочу запропонувати вам сьогодні, може стати саме такою прикрасою – вона прекрасно вливається до складу гамбургерів, бутербродів, а також складних гарнірів до основних страв. А деякі і зовсім готові їсти її просто так.
Отже, зустрічайте
Інгредієнти:
- 1 велика цибулина (у мене 4 маленьких)
- 1 ст.л. борошна
- 1/4 ч.л. солі
- рослинне масло для смаження
Цибулю нарізаємо півкільцями.
Розбираємо і кладемо в миску. Додаємо солі і борошно, добре перемішуємо, щоб кожен шматочок цибулі був припудриний.
У глибокому посуді на середньому вогні розігріваємо стільки масла, щоб цибуля в ньому плавала. Невеликими порціями обсмажуємо цибулю до золотисто-коричневого кольору і хрусткого стану.
Перекладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.
Остужуємо і вживаємо за своїм розсудом.
Така цибуля добре зберігається близько тижня в закритому контейнері при кімнатній температурі.
Смачного!