Начинки для млинців

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Начинки для блинов 2

Начинки для млинців – це справа творча, оскільки загорнути в млинець можна, по суті, все, що завгодно. У чому ж особливості приготування начинок для млинців, і які з них можна назвати найпопулярнішими?

В цілому, начинки для млинців поділяють на дві прості групи: солодкі (з фруктів, ягід, сиру, шоколаду, карамелі і т.д.) і несолодкі (з м’ясних продуктів, сиру, грибів, яєць, рибних продуктів, сиру, овочів і т.д.), Хочете зробити млинці з солодкою начинкою – додайте, в тісто трохи більше цукру, зробивши його злегка солодкуватим, також можна додати ванілін, а якщо млинці будуть з несолодкою начинкою, то краще не додавати в тісто багато цукру. Такі основні правила відносно приготування тіста для млинців, які подаватимуться з начинкою. Що ж стосується самих начинок, то готувати їх можна як з 1 продукту – наприклад, варення, шоколаду, м’ясного фаршу і т.п., так і з декількох – 2-3 і більше продуктів.
М’ясна начинка

360ae244ec
Інгредієнти:
700г м’яса відвареної свинини / яловичини
2-3 цибулини
3 ст.л. вершкового масла
яке масло вибрати? ми підкажемо
перець, сіль
Перекрутити відварне м’ясо в м’ясорубці, подрібнити цибулю, обсмажити на вершковому маслі до прозорості протягом 7-10 хв, підсолити, додати її до м’ясного фаршу, перемішати, підсолити за смаком і поперчити. Викладати начинку на млинці і згортати їх конвертиками, подавати такі млинці з начинкою краще зі сметаною або іншим соусом, смачного!
У таку начинку можна додати смажені гриби. М’ясо краще варіть одним шматком – так начинка вийде смачніше.
Сирна начинка

31dd9096e5
Інгредієнти:

  • 500 г сиру
  • 1 яєчний жовток
  • ½ склянки родзинок
  • 3 ст.л. цукру
  • 2 ст.л. сметани
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • вершкове масло

Через сито протерти сир, або розім’яти його толкушкою, додати сметану і яєчний жовток сирий, до однорідності розім’яти все, всипати ванільний і звичайний цукор, перемішати, покласти родзинки, ще раз перемішати, прибрати начинку на 2-3 год. в холодильник. Змастити млинці готовою начинкою і згорнути конвертиками, обсмажити їх на вершковому маслі перед подачею. Смачного!
Цю начинку краще робити напередодні: постоявший в холодильнику сир стає сухуватим, зникає водянистість, родзинки розбухають і стають м’якими.
РЕЦЕПТ грибної начинки для млинців
370c965f4d


Інгредієнти:

  • 500г печериць свіжих
  • 3 ст.л. вершкового масла
  • 1 цибулина
  • кріп
  • перець, сіль

Очистити печериці, нарізати дрібно, подрібнити цибулю, вершкове масло розтопити на сковороді, викласти цибулю і смажити 5 хв до прозорості, потім додати до цибулі гриби, смажити, помішуючи, 10 хв, поперчити і посолити. Дрібно нарізати кріп, перекрутити гриби в м’ясорубці, перемішати з кропом. Викласти начинку на млинці, згорнути конвертиками. Смачного!
Млинці з такою начинкою можна викласти у форму для запікання і посипати тертим сиром, потім запекти в духовці.
НАЧИНКА з червоною рибою

1543b310fe
Інгредієнти:

  • 200-300 г слабосоленої червоної риби (сьомга, форель або ін.)
  • 200г м’якого вершкового сиру
  • 1 пучок зелені

Зрізати філе риби з шкіри, вийняти кісточки, нарізати рибу довгими смужками. Дрібно посікти зелень кропу. Щоб нафарширувати млинці такою начинкою, потрібно на нижню третину млинця викласти вершковий сир, на нього покласти кріп і рибу, далі млинець згортається трубочкою. Можна просто змішати всі інгредієнти для начинки і змащувати нею млинці, згортаючи на свій смак – конвертом або трубочкою. Смачного!
У таку начинку можна додати нарізаний дрібно огірок – буде ще смачніше! Можна використовувати більш недорогі види червоної риби: горбушу, кижуч, кету та ін. Рибу можна брати як слабосолену, так і підкопчену – на ваш смак.
Бананова начинка
IWSBJdIi
Інгредієнти:

  • 3 банани
  • 70 г вершкового масла
  • 1 лимон
  • 2 ст.л. цукру

Збити з цукром розм’якшене вершкове масло. Виделкою розім’яти м’якоть бананів, віджати з лимона сік і змішати з банановим пюре, з’єднати його з масляною масою, до однорідності збити суміш. Викласти бананову начинку на готові млинці і згорнути їх трубочками або конвертиками. Смачного!
Буде особливо смачно, якщо подати такі млинці з кремом або шоколадом.
* Однією з найулюбленіших для багатьох є начинка для млинців з червоної ікри, але робиться вона так просто, що її рецепт полягає в двох словах: на готовий млинець, змащений вершковим маслом, потрібно викласти чайну ложечку (або більше!) червоної ікри і рівномірно по ньому розподілити. Така начинка споконвіку вважається однією з найпопулярніших в нашій країні, що не дивно!
Як краще згортати млинці з начинкою, залежить від останньої – начинки. Якщо начинка в’язка по консистенції, то нею змащують блінчик, а потім згортають його в трубочку, а якщо вона розсипчаста або злегка рідкувата, то краще згорнути млинець конвертиком. Також, начинки цілком можна подавати окремо, просто виклавши їх у невеликі мисочки і розставивши навколо страви з млинцями – тоді кожен може сам класти на млинець начинку і згортати його на свій смак.

38d45afaa1

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.