Безалкогольний дитячий багатошаровий коктейль «Пеггі-Клаб»

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Безалкогольный детский слоеный коктейль «Пегги-Клаб»

Цей оригінальний складний напій сподобається будь-якій дитині. У ньому зібрані тільки найсмачніші інгредієнти, що прекрасно сполучаються між собою. І це чудовий варіант для новорічного столу! З таким міксом навіть самий маленький учасник свята зможе відчути себе «дорослим», адже у нього в руках буде великий красивий келих з дуже цікавим коктейлем – і по виду, і за смаком. І хлопчики, і дівчатка в захваті від такого напою.

«Пеггі-Клаб» приготувати непросто, але результат того дійсно варто. І це буде по-справжньому дитячий святковий коктейль! Треба буде взяти на велику порцію такого багатошарового напою 1 банан, половинку крупного апельсина, 2 кружечка свіжого ананаса і часточку лимона, а також 30 мл цукрового сиропу тархун Monin Estragon і 100 мл содової. Ще знадобиться дрібно подрібнений лід і лід в кубиках.
Банан і ананас потрібно запекти без масла в духовці (для цього буде потрібно 10 хвилин, не більше). Потім остудити їх і скласти в блендер. Туди ж додати добре очищений апельсин і подрібнений лід. Збити в однорідну пишну масу. Акуратно перекласти отриману повітряну суміш ложкою у великій охолоджений хайбол.
В шейкер покласти кубики льоду і туди ж відправити сироп тархун і содову. Кілька разів струсити гарненько. А потім обережно відфільтрувати отриманий зеленого кольору склад через стрейнер в хайбол з фруктовим смузі. Вийде другий шар напою.
Прикрасити готовий «Пеггі-Клаб» кружечком лимона і листочками м’яти. Виходить чудово красиво, незвично і приголомшливо смачно! Малюки будуть в абсолютному захваті.
Також читайте, які коктейлі на Новий рік приготувати для дорослих.

SAMSUNG CSC

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!