Борщ без капусти

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Борщ без капусты

Борщ без капусти – так-так , і такий буває! Потрібно відзначити , що нікому невідомо , скільки рецептів і варіантів борщу сьогодні існує! Відомо тільки одне – кожен варить його так , як йому подобається.
Тому цей рецепт присвячується всім тим , хто не є прихильником і любителем такого овоча , як капуста ( нехай і дуже корисного ) , проте обожнює смак легких овочевих супів !

Таким чином , для приготування борщу без капусти нам знадобляться такі продукти:

  • м’ясо ( яловичина) – 500-600 г
  • буряк – 2 шт.
  • картопля – 4 шт.
  • морква – 1 шт.
  • цибулина – 1 шт.
  • корінь петрушки – 1 шт.
  • сіль , чорний мелений перець , імбир – за смаком.

Рецепт приготування борщу без капусти:
1 . Для початку промиємо гарненько м’ясо , наріжемо його порційними середніми шматками і викладаємо в каструлю. Заливаємо холодною водою , доводимо до кипіння. Не забудьте посолити і знімати піну з бульйону.
2 . Потім нарізаємо дрібно цибулю , корінь петрушки і моркву. Закидаємо їх до м’яса і варимо до напівготовності на невеликому вогні.
3 . Після цього займемося і буряком . Промиваємо його під проточною водою , очищаємо і варимо окремо ( цілком).
4 . Знімаємо з вогню бульйон , виймаємо з нього м’ясо і проціджуємо . Потім закладаємо в нього картоплю (цілу ) і м’ясо. Продовжуємо варити на маленькому вогні.
5 . Нарізаємо варений буряк тонкою соломкою і опускаємо в бульйон , доливаємо в борщ буряковий відвар , додаємо сіль ( трохи цукру ) , тримаємо на вогні до повної готовності картоплі.
При подачі на стіл викладаємо в кожну тарілку м’ясо і картоплину (її можна порізати або потовкти ) , а потім заливаємо борщем. Тепер додаємо (прямо в тарілки ) свіжий мелений чорний мелений перець і імбир ( за смаком). Вони додадуть ще більший аромат нашому борщу ! Тарілки також можна зверху присипати дрібно порізаною зеленню !
Подаємо зі свіжим хлібом і сметаною !
Як ви могли переконатися , нічого складного і понад незвичайного ! Простий і цікавий рецепт , який стане в нагоді тим , хто не переносить капусту на дух! Втім , такий борщ можна зрідка готувати всім домогосподаркам – для різноманітності овочевого меню і смакових уподобань своїх домочадців !

15_03_02_13_21
Всім смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!