Курячий суп класичний

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Куриный суп классический

Курячий суп – це, що називається , класика жанру. Найчастіше курячий суп варять з макаронними виробами , виходить швидко і смачно. Такий наваристий суп виходить дуже ситним і поживним – якраз те , що потрібно в зимовий холод.

Щоб приготувати курячий суп , знадобляться такі інгредієнти:

  • 500 г курки
  • 3 л води
  • 1-2 морквини
  • 1-2 цибулини
  • 3-5 картоплин
  • 100-120 г макаронних виробів ( 2 жмені )
  • сіль
  • перець
  • зелень петрушки та кропу.

Курячий суп готуємо наступним чином:
1 . Вимийте курку , наріжте її на шматки , покладіть в каструлю і залийте водою.
2 . Почистіть 1 морквину і 1 цибулину і цілком киньте в каструлю.
3 . Доведіть бульйон до кипіння , постійно знімаючи піну , щоб він вийшов прозорим , посоліть , поперчіть і варіть на повільному вогні ще 40-50 хвилин.
4 . Коли курка звариться , дістаньте її разом з цибулею і морквою з бульйону , розберіть куряче м’ясо на невеликі шматочки і покладіть курку назад у бульйон ( цибулю з морквою не класти ) .
5 . Наріжте картоплю кубиками або соломкою , покладіть у бульйон , доведіть до кипіння і варіть ще 10-15 хвилин.
6 . Сиру цибулину дрібно наріжте , сиру моркву натріть на великій тертці , спассеруйте їх на сковороді в невеликій кількості рослинного масла і додайте в суп.
7 . Потім додайте макаронні вироби і варіть ще 5-7 хвилин до їх готовності.
8 . Рубану зелень можна додати або в самому кінці варіння , за 1-2 хвилини до того , як знімати суп з вогню , або у свіжому вигляді безпосередньо в тарілки.
Курячий суп , приготований таким способом , виходить дуже наваристим , смачним і ситним.

49_15_02_2012_889
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!