Суп-гуляш з галушками

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Суп-гуляш с клецками 1

Інгредієнти:

  • 700 г яловичини
  • 2 цибулини
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1/2 кореня селери
  • 1 корінь петрушки
  • 1 морква

  • 2-3 перцю
  • 3 столові ложки томатної пасти (концентрат)
  • 2 столові ложки топленого масла
  • сіль (близько 2 чайних ложки або за смаком)
  • 1 чайна ложка перцю
  • 3 +3 ч.л. солодкої паприки
  • 1 чайна ложка кайенского перцю
  • 2-3 листків лаврового листа
  • чайна ложка кмину
  • 1-2 столові ложки борошна
  • 1 стакан червоного сухого вина
  • 1,7 літра води
  • пельмені
  • сметана

Приготування:
gulaszowa-k1
Крок 1. Підготовка починаючи з нарізки м’яса кубиками. М’ясо посолити, поперчити, додати солодкий стручковий перець (ця частина інгредієнтів), щіпку кайенского перцю і перемішайте з м’ясом, спеціями. Посипати борошном.
gulaszowa-k2
Крок 2. Розігріти масло і обсмажити нарізані овочі. Моркву, петрушку перемішати, дрібно нарізати часник і цибулю грубо, а перець на смужки.
gulaszowa-k3


Крок 3. Овочі перекинути в каструлю, додати лавровий лист, кмин. М’ясо смажити в топленому маслі.
gulaszowa-k4
Крок 4. Додати м’ясо в каструлю. У сковороді розігріти жир підігріти вино і додати в каструлю. Налити всю каструлю води. Додати солодкий перець і варити.
gulaszowa-k5
Крок 5. Варити поки м’ясо не стане м’яким, після чого подавайте на стіл.
gulaszowa4
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!