Інгредієнти:
- 700 г яловичини
- 2 цибулини
- 2-3 зубчики часнику
- 1/2 кореня селери
- 1 корінь петрушки
- 1 морква
- 2-3 перцю
- 3 столові ложки томатної пасти (концентрат)
- 2 столові ложки топленого масла
- сіль (близько 2 чайних ложки або за смаком)
- 1 чайна ложка перцю
- 3 +3 ч.л. солодкої паприки
- 1 чайна ложка кайенского перцю
- 2-3 листків лаврового листа
- чайна ложка кмину
- 1-2 столові ложки борошна
- 1 стакан червоного сухого вина
- 1,7 літра води
- пельмені
- сметана
Приготування:
Крок 1. Підготовка починаючи з нарізки м’яса кубиками. М’ясо посолити, поперчити, додати солодкий стручковий перець (ця частина інгредієнтів), щіпку кайенского перцю і перемішайте з м’ясом, спеціями. Посипати борошном.
Крок 2. Розігріти масло і обсмажити нарізані овочі. Моркву, петрушку перемішати, дрібно нарізати часник і цибулю грубо, а перець на смужки.
Крок 3. Овочі перекинути в каструлю, додати лавровий лист, кмин. М’ясо смажити в топленому маслі.
Крок 4. Додати м’ясо в каструлю. У сковороді розігріти жир підігріти вино і додати в каструлю. Налити всю каструлю води. Додати солодкий перець і варити.
Крок 5. Варити поки м’ясо не стане м’яким, після чого подавайте на стіл.
Смачного!