Суп з курячими фрикадельками

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Суп с куриными фрикадельками 2

Суп з курячими фрикадельками – ситний, легкий і корисний варіант повноцінного обіду. Особливо зручний для молодих мам, які не можуть собі дозволити проводити багато часу на кухні, але і залишити всю сім’ю голодною вони не можуть теж. Суп, приготований за цим рецептом сподобається як дорослим, так і дітям.

  • Куряче філе 400 грам
  • Картопля 4 штуки (середніх)
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки (середніх)
  • Морква 3 штуки
  • Вода очищена 2,5 літра

???????????
Куряче філе промити, обсушити паперовим рушником і пропустити через м’ясорубку, щоб вийшов курячий фарш. Посоліть за смаком і перемішайте.
???????????
Обидві цибулини очистіть від лушпиння і промийте. Одну штуку подрібніть через м’ясорубку і також замішайте в фарш. Другу наріжте великими або середніми кубиками і поки відставте в сторону.
З курячого фаршу з цибулею сформуйте кульки, скачавши їх між долонями. У великій сковороді закип’ятіть чисту воду. Як тільки вода почне кипіти, акуратно, з допомогою шумівки опускайте в каструлю фрикадельки з курки, одну за одною. Варіть курку на протязі 5-7 хвилин. А поки займіться підготовкою овочів.
???????????


Моркву промийте спеціальною щіточкою для чищення овочів і зніміть шкірку. Після покришите її кружечками.
???????????
Точно так само, як і моркву, почистіть і помийте картоплю. Наріжте її на великі кубики.
???????????
У бульйон з курячими фрикадельками складіть нарізані моркву, цибулю і картоплю, посоліть і додайте свіжої або сушеної зелені за смаком. Цей суп потрібно варити 30-40 хвилин. Овочі розм’якшаться, а цибуля стане майже прозорою. Коли це відбудеться, знімайте каструлю з плити і подавайте суп з курячими фрикадельками до столу.
Накладайте курячий суп в окремі глибокі тарілки і подавайте його, поки бульйон гарячий. Ніяких додаткових соусів звичайно не потрібно, але можна прикрасити кожну тарілку четвертинкою або половинкою вареного яйця. Так само запропонуйте до супу шматочки ароматного чорного хліба.
– Якщо ви не впевнені в тому, що почистите і накришите всі овочі швидко, зробіть це заздалегідь, перед початком готування.
– Дітям краще сервірувати суп в маленькі тарілки, а курячі фрикадельки робити для них меншого розміру.
– Якщо ви готуєте цей суп виключно для дорослих, то в нього можна додати червоного перцю, а овочі зтушкувати перед закладкою в бульйон.
???????????
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!