Смачний корисний суп.
Замість маш можна використовувати сочевицю, але смак буде зовсім іншим.
Кількість інгредієнтів вказано на чотирилітрову каструлю.
Інгредієнти
- 500 г курячого філе (або філе індички)
- 150 г маша
- 200 г бекону
- 300 г помідорів (я використовувала черрі)
- 150 г цибулі
- 150 г моркви
- 2-3 зубчики часнику
- сіль
- перець
- рослинне масло
Приготування
Куряче філе нарізати невеликими шматочками.
Цибулю дрібно нарізати.
Моркву натерти на середній терці.
Помідори нарізати невеликими шматочками.
Маш промити в холодній воді.
Куряче філе залити водою, довести до кипіння.
Додати маш, посолити, поперчити.
Варити протягом 30 хвилин.
На рослинній олії обсмажити цибулю.
Додати моркву, обсмажити.
Додати помідори, злегка обсмажити.
Додати цибулю, моркву і помідори до філе і маш, варити 5-7 хвилин.
Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Якщо необхідно, досолити.
На суху сковороду викласти бекон, обсмажити.
Перевернути, обсмажити з іншого боку.
Викласти на паперовий рушник або серветки, промокнути, щоб прибрати надлишки жиру.
Нарізати бекон.
В тарілки налити суп, додати бекон.
Можна посипати зеленню.
Смачного!