З курячої шиї суп зазвичай виходить не сильно наваристим і блідим. Але тільки не в мультиварці-скороварці!
Чудовий насичений золотистий бульйон, і це навіть без засмажки овочів в олії. Віриться насилу, але суп з курячих шийок в мультиварці скороварці виходить саме таким. А ще це дуже простий рецепт: нарізав, склав, залив, включив, і страва готова !
Курка – це найпопулярніше м’ясо, але не всі частини її тіла корисні для здоров’я і фігури. Курячі шиї містять багато цінного білка і зовсім мало жиру, на відміну від стегонець. Суп з курячими шиями ідеальний для дієтичного харчування .
Інгредієнти:
- 8 курячих шийок,
- 1 морква,
- 1 цибулина,
- 5 картоплин,
- Сіль,
- Спеції.
Рецепт супу з курячих шийок в мультиварці
1. Курячі шийки промийте водою і потримайте в ній півгодини, щоб з них вийшли всі гормони й антибіотики, які щедро дістаються всім магазинним куркам за життя.
2. Очистіть всі овочі і наріжте їх, як вам подобається. Моркву можна натерти на крупній тертці.
3. Складіть всі продукти в мультиварку і долийте води приблизно біля 2-х літрів, більше не потрібно. Посоліть і додайте спеції. У мене це спеціальна приправа для курки по-східному.
4. Поставте на режим «Суп» з тиском 40 на 20 хвилин.
5. Після сигналу, вимкніть прилад і випустіть пар. Ароматний суп з курячих ший готовий.
Смачного!.
Leave a Reply