Дуже проста прикраса з овочів, троянда з морквини. Зараз я покажу, як легко ви можете прикрасити ваше святкове блюдо за допомогою морквини й огірка. Овочеві прикраси, додадуть вашим стравам не лише яскравих відтінків, але і перетворить ваше блюдо на шедевр. Роза чудово прикрасить будь-яку м’ясну страву, закусочні тортики, також можна прикрасити тацю з бутербродами. Морква такий овоч, який поєднується з безліччю продуктів, так що навіть не знаю, куди вона не підійде.
- Морква
Моркву очистити, нарізати гострим ножем тонкі кружальця.
Воду посолити, розмішати. Опустити моркву, дати постояти 15 хв.
На паперовий рушник або серветку викласти кружечки, накрити другим рушником, промокнути. Прибрати верхній рушник.
Викласти моркву, тонкою смужкою, щоб краєчок кружечка заходив на інший кружечок.
Звертаємо в рулончик. Проколюємо двома зубочистками хрест-навхрест. (Зубочистки можна трохи відкусити щипцями, щоб не стирчали.) Перевертаємо, розгортаємо пелюстки.
Викладаємо троянду на блюдо, огірок порізати тонкими слайсами. Прикриваємо зубочистки смужкою огірка або зеленню петрушки.
Прикрашайте свої страви з легкістю і приємних вам свят!