Маринована скумбрія

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Маринованная скумбрия
  • 5 горошин чорного перцю
  • 3 сушених ягід ялівцю
  • 5 ч. л. солі
  • 3 ч. л. цукру
  • 2 обпатраних скумбрії без кісток
  • 6 ст. л. рубленого кропу

Соус:

  • 3 ст. л. діжонськой гірчиці
  • 0,5 ч. л. цукру
  • 1 ст. л. червоного вина
  • половина лимона, нарізаного тонкими часточками
  • 1 ст. л. соняшникової олії

В ступці подрібнити горошини чорного перцю і ягоди ялівцю, змішати з сіллю і цукром.
Рибу поздовжньо розрізати на 2 рівні частини, на одну з них викласти суміш з прянощів і рубленого кропу і накрити верхівку іншим філе. Рибу загорнути у фольгу, покласти у форму під гніт і поставити в холодильник на 24-36 год. (Перевертати кожні 12 годин).
Змішати гірчицю, цукор, вино, лимон і соняшникову олію. Мариновану рибу звільнити від фольги, викласти на блюдо, полити гірчичним соусом.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!