Все що приготовлено на грилі чудово!
А я просто фанат))
- Оливкова олія 70 мл
- Часник часточки 1 шт.
- Лайми ½ шт.
- Сіль ½ ч.л.
- Чебрець 1 г
- Сібас (лафрак, морський вовк, бранзіна) 1 шт.
- Каперси 5 г
Наливаємо оливкову олію 4-5 стл в соусник, додаємо подрібнений (на тертці) часник, сіль за смаком, цедру і сік половинки лайма (або лимона), кілька листочків свіжого чебрецю (можна розмарин). Перемішуємо.
Очищену і потрошенну рибу змащуємо маслом зовні і всередині, залишаємо маринуватися хвилин 15.
Далі смажимо на добре розігрітому грилі по 10 хв з кожного боку, під час смаження змащуємо маслом. Можна смажити на сковороді-гриль або в духовці або на мангалі.
Залишок масла використовуємо для подачі. Виливаємо в соусник і додаємо кілька маринованих каперсів. Каперси чудово поєднуються з рибою.
Приємного апетиту!