Сибас на грилі з часниково-лимонним маслом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Сибас на гриле с чесночно-лимонным маслом 1

Все що приготовлено на грилі чудово!
А я просто фанат))

  • Оливкова олія 70 мл
  • Часник часточки 1 шт.
  • Лайми ½ шт.
  • Сіль ½ ч.л.
  • Чебрець 1 г
  • Сібас (лафрак, морський вовк, бранзіна) 1 шт.
  • Каперси 5 г

14029114841127415
Наливаємо оливкову олію 4-5 стл в соусник, додаємо подрібнений (на тертці) часник, сіль за смаком, цедру і сік половинки лайма (або лимона), кілька листочків свіжого чебрецю (можна розмарин). Перемішуємо.
14029114849637416
Очищену і потрошенну рибу змащуємо маслом зовні і всередині, залишаємо маринуватися хвилин 15.
14029114842847417


Далі смажимо на добре розігрітому грилі по 10 хв з кожного боку, під час смаження змащуємо маслом. Можна смажити на сковороді-гриль або в духовці або на мангалі.
1402911484641defaul01t
Залишок масла використовуємо для подачі. Виливаємо в соусник і додаємо кілька маринованих каперсів. Каперси чудово поєднуються з рибою.
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!