Захотілося квашеної Капусточки? Але готувати її, погодьтеся, не швидко. Пропонуємо вашій увазі бомбову капусту швидкого приготування! Ну дуже смачно!
Інгредієнти:
- 2 кг – капусти;
- 0,4 кг – моркви;
- 4 часточки – часнику;
- Можна додати яблуко, буряк;
маринад:
- 150 мл – рослинного масла;
- 150 мл – 9% оцту;
- 100 гр. – Цукру;
- 2 ст.л. – Солі;
- 3 шт. – Лаврового листа;
- 5-6 горошин – чорного перцю;
- 0,5 л – води.
Приготування:
1. Все нашаткувати, моркву натерти, часник порізати пластинками. Укласти щільно в банку.
2. У каструлю залити всі компоненти для маринаду і все прокип’ятити 5 хв. Залити киплячим маринадом капустку.
3. Вранці готово! Можна їсти!
Смачного!