Всі салати з коренеплодів, яблук і різних сортів капусти, в тому числі і легкий салат з кольрабі, виключно корисні, до того ж вони дуже легкі і смачні. Такі салати цілком можуть стояти в холодильнику до доби, не втрачаючи при цьому смаку, а заправляють їх не шкідливим, але смачним майонезом, а набагато більш корисною і не менш смачною оливковою олією та лимонним соком.
Щоб приготувати легкий салат з кольрабі , знадобляться такі інгредієнти:
- кисле яблуко – 1 шт.
- кольрабі – 1 шт.
- морква – 2 шт.
- корінь селери – 0,5 шт.
- кріп – маленький пучок
- оливкова олія – 2 ст. ложки
- лимонний сік – 1 ст. ложка
- сіль
- перець чорний мелений
Легкий салат з кольрабі готується наступним чином:
1 . Всі інгредієнти вимийте , коренеплоди очистіть , все наріжте тонкою соломкою.
2 . Кріп дрібно нарубати.
3 . Приготуйте заправку з оливкової олії , лимонного соку , кропу , солі і перцю , заправте салат і як слід перемішайте.
Приємного апетиту!