Дуже яскравий салат!
- 400 г консервованої червоної квасолі
- 200 г консервованої кукурудзи
- 1 солодка цибулина
- 1 авокадо
- 1 качан салату
- 1 червоний солодкий перець
- 2 ст. л. лимонного соку
- оливкова олія
- сіль, чорний мелений перець.
Салат вимити, обсушити і нарізати смужками. Консервовані кукурудзу і квасолю відкинути на сито і дати стекти повністю рідині, потім змішати овочі з нарізаним салатом.
Червоний солодкий перець вимити, розрізати навпіл і видалити серцевину з насінням. Нарізати смужками. Очистити цибулю і нарізати тонкими кільцями.
Авокадо очистити, розрізати навпіл, акуратно зрізати м’якоть з кісточки і нарізати великими часточками. Відразу ж збризнути лимонним соком.
Змішати смужки червоного перцю, часточки авокадо і кільця ріпчастої цибулі з нарізаним салатом, консервованими кукурудзою та квасолею, посолити, поперчити за смаком. Заправити оливковою олією і лимонним соком.
Смачного!
Leave a Reply