Мексиканський салат з червоною квасолею і авокадо

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Мексиканский салат с красной фасолью и авокадо 1

Дуже яскравий салат!

  • 400 г консервованої червоної квасолі
  • 200 г консервованої кукурудзи
  • 1 солодка цибулина
  • 1 авокадо
  • 1 качан салату
  • 1 червоний солодкий перець
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • оливкова олія
  • сіль, чорний мелений перець.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Салат вимити, обсушити і нарізати смужками. Консервовані кукурудзу і квасолю відкинути на сито і дати стекти повністю рідині, потім змішати овочі з нарізаним салатом.
Червоний солодкий перець вимити, розрізати навпіл і видалити серцевину з насінням. Нарізати смужками. Очистити цибулю і нарізати тонкими кільцями.
Авокадо очистити, розрізати навпіл, акуратно зрізати м’якоть з кісточки і нарізати великими часточками. Відразу ж збризнути лимонним соком.
Змішати смужки червоного перцю, часточки авокадо і кільця ріпчастої цибулі з нарізаним салатом, консервованими кукурудзою та квасолею, посолити, поперчити за смаком. Заправити оливковою олією і лимонним соком.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.