Салат з копченої скумбрії

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат из копченой скумбрии

Новорічний стіл, ми з особливою ретельністю підбираємо рецепти для цього урочистого застілля, і вже давно пора зайнятися складанням новорічного меню. Салат це одна з головних складових святкового столу, саме про одне з найсмачніших салатів ми і хотіли сьогодні розповісти. Салати з рибою є не тільки смачними, ситними, але і в якійсь мірі дієтичними, на відміну від важких м’ясних салатів. Салат з копченої скумбрії виходить дуже ароматним завдяки аромату копченості, що робить його дуже популярним на будь-якому застіллі. Багато воліють використовувати копчену скумбрію у вигляді нарізки, а точніше у вигляді холодної закуски, але ми пішли трохи далі і вирішили приготувати не дуже звичайний салат, який прикрасить ваш стіл.

Для того щоб приготувати салат з копченої скумбрії для святкового столу вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • копчена скумбрія (філе) – 200 грам,
  • відварна картопля – 3 штуки (великі),
  • відварні яйця – 3 штуки,
  • зелена цибуля (пір’я) 1 пучок,
  • ріпчаста цибуля – 1 штука,
  • зелений консервований горошок – 6 ст. ложок,
  • сіль і чорний мелений1 перець за смаком,
  • майонез – 3 ст. ложки,
  • сметана (20% жирності) – 2 ст. ложки.

Рецепт приготування салату з копченою скумбрією
Для початку потрібно відокремити філе копченої скумбрії від кісток або ж простіше купити вже очищену рибку, яку зараз часто можна зустріти на прилавках великих магазинів. Філе скумбрії без кісток слід порізати середнім кубиком.
А ще раніше потрібно поставити варитися картоплю в мундирі, так вона вийде міцніша і не буде розвалюватися, ніж ви її попередньо очистите. І ще потрібно відварити курячі яйця, відварюємо яйця в круту. Не забудьте посолити воду, в якій варяться яйця, зварені в солоній воді яйця чистяться легше.
Остиглі яйця потрібно очистити і порізати невеликим кубиком.
Відварну картоплю охолоджуємо і після очищаємо, а вже далі нарізаємо невеликим кубиком.
Ріпчасту цибулю очищаємо і нарізаємо дуже дрібним кубиком.
Пір’я зеленої цибулі потрібно промити й нарізати тонкими кільцями або подовженими кільцями, тобто ріжемо цибулю довільно.
Для заправки салату використовуємо суміш з сметани і майонезу.
Тепер займемося складанням салату, для цього вам буде потрібна велика чашка, в яку викладаємо підготовлені інгредієнти: картопля, яйця, ріпчаста цибуля і частина зеленої цибулі, також зелений горошок (без рідини). Всі інгредієнти перемішуємо і укладаємо на плоску тарілку за допомогою спеціального кільця. Зверху викладаємо копчену скумбрію. Знімаємо кільце і обсипаємо салат колечками зеленої цибулі. Також можна посипати верх салату зеленим горошком, дуже ефектно.
Ось так завдяки найпростішим інгредієнтам у вас на столі шедевр кулінарного мистецтва !!

salat
Приємного вам апетиту !!!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!