Салат з морської капусти, дайкона і моркви
У корисності всіх інгредієнтів цього салату можна не сумніватися. У ньому містяться не тільки різні вітаміни, але і багато інших хімічних елементів, необхідних нашому організму. Особливу цінність представляє морська капуста. Морські бурі водорості, які ми і називаємо морською капустою, добувають в Японському, Охотському, Білому і Баренцевому морях. Це справжня комора так потрібного нам йоду. Страви з додаванням морської капусти завжди мають свій особливий пікантний смак.
Інгредієнти для «Салат з морської капусти з овочами»:
- Дайкон 100 г
- Цибуля фіолетова 1 шт.
- Олія соняшникова нерафінована 2 ст. л.
- Морква по-корейськи 100 г
- Морська капуста 100 г
- Огірки мариновані 1 шт.
Як приготувати страву покроково в домашніх умовах
Крок 1
Для приготування салату потрібно взяти мариновану морську капусту, моркву по-корейськи, дайкон, фіолетову цибулину, маринований огірок і нерафіновану соняшникову олію.
Крок 2
Дайкон вимити, очистити від шкірки і натерти на тертці для приготування моркви по-корейськи.
Крок 3
Огірок розрізати уздовж на 4 частини, а потім кожну четвертинку тонко нашаткувати поперек.
Крок 4
Цибулину очистити, розрізати навпіл і нашаткувати півкільцями.
Крок 5
Змішати моркву, морську капусту, огірок, цибулю і дайкон.
Крок 6
Овочі полити олією і перемішати.
Смачного!
Leave a Reply