Салат з слабосоленої сьомги

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат из слабосоленой семги

Відразу ж хочеться звернути вашу увагу, що салат з слабосоленої сьомги за своїм складом дуже схожий на класичний варіант вже традиційного салату «Олів’є». Але в ньому присутня одна відмітна особливість – повністю відсутня свіжа цибуля, зате в складі є риба, що надає даній страві вельми незвичайний смак. Подібно більшості рибних салатів, цей салат також відрізняється легкістю і простотою приготування (якщо порівнювати з м’ясними).

Салат із слабосоленої сьомги: Рецепт
Інгредієнти:

  • слабосолена сьомга (до 250-ти г);
  • картопля (4-ри штуки);
  • солоні огірки (4-ри штуки), але в якості альтернативи можете використовувати оливки, маслини або мариновані гриби;
  • морква (2-і штуки);
  • курячі яйця (3-и штуки);
  • зелень петрушки (на ваш розсуд);
  • Також потрібно майонез, який ви запросто можете самостійно приготувати, для цього вам знадобляться:
  • курячі яйця (2-і штуки);
  • гірчичний порошок (1/2 чайної ложки);
  • вичавлений лимонний сік (2-і ст. ложки);
  • оливкова олія (300-та мл);
  • сіль (на ваш розсуд);

ПРИГОТУВАННЯ:
Крок – №1: Приготування майонезу – змішайте яйця з соком лимона, додайте невелику кількість гірчиці і посоліть. Потім, за допомогою міксера збийте масу до однорідного стану і поступово додайте оливкову олію. Через якийсь час маса загусне, і ви отримаєте відмінний домашній майонез.
Крок – №2: Відваріть окремо приготовлені для майбутнього салату моркву, картоплю і курячі яйця і наріжте їх невеликими кубиками, точно також як сьомгу і огірки.
Крок – №3: Потім змішайте в окремій мисці нарізані продукти і заправте їх домашнім майонезом.
Ось власне все, після виконання всіх цих дій, салат з слабосоленої сьомги вважається готовим. Можете прикрасити його зеленню петрушки і подавати на стіл.

555

Приємного вам апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!