Салат «Ромашкове поле»

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат «Ромашковое поле»

Страви для будь-якого гуляння повинні бути не тільки смачними , але і красивими , щоб тільки при одному погляді на них підвищувався апетит , і хотілося їх відразу спробувати. Одним з таких красивих салатів є салат « Ромашкове поле». Такими ромашками можна прикрасити будь-який салат , в будь-якому випадку отримаєте прекрасне оформлення салатів. Сьогодні пропонуємо вам варіант салату « Ромашкове поле» з консервованою горбушею .

Для того щоб приготувати салат « Ромашкове поле » вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • горбуша консервована – 1 банка ,
  • сира морква ( велика) – 2 штуки ,
  • цибуля ріпчаста – 2 штуки ,
  • огірок ( свіжий) – 3 штуки ,
  • оцет – 0,5 ч. ложки ,
  • відварений рис – 200 грам ,
  • майонез або сметана для заправки ,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Для прикраси:

  • яйця відварні – 4 штуки ,
  • свіжа зелень кропу 2 – 3 гілочки ,
  • листя салату – 0,5 пучка.

Правильне приготування салату « Ромашкове поле»

Для початку потрібно очистити ріпчасту цибулю і моркву. Після натираємо моркву на великій тертці і обсмажуємо на сковорідці з невеликою кількістю масла до м’якості.

Ріпчасту цибулю нарізаємо дуже дрібним кубиком і обдаємо окропом , для того щоб зникла вся гіркота. Потім зливаємо воду і маринуємо цибулю в суміші з води і оцту.

Свіжий огірок нарізаємо невеликим кубиком .

З рибної консерви зливаємо рідину і потім розминаємо виделкою.

Потім змішуємо всі інгредієнти в глибокій чашці , заправляємо майонезом або сметаною , додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком. Перемішуємо .

На плоске блюдо викладаємо листя салату. Зверху викладаємо салат , розрівнюємо і формуємо невелику гірку.

Тепер потрібно відварити курячі яйця , остудити і очистити. Тепер потрібно нарізати яєчний білок на тонкі смужки , а жовток натерти на дрібній тертці або розім’яти виделкою.

Тепер поверх салату викладаємо смужки яєчного білка , це будуть пелюстки ромашки , а в серединку кожної квіточки викладаємо яєчний жовток.

Зверху прикрашаємо гілочками кропу , даємо настоятися і подаємо на стіл.

salat-romashka

Приємного вам апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!