Настав сезон пікніків.
Пропоную вашій увазі закуску , яку можна взяти з собою в дорогу , на природу або на дачу.
Подавати її можна як теплою , так і холодною.
В якості начинки підійде будь-який салат .
Коржики продаються в супермаркетах.
Але якщо вам не вдалося їх купити , тоді спробуйте приготувати їх самі:
Домашні тортильяс
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-5 штук.
Інгредієнти
- 200 г курячого філе
- 150 г болгарського перцю
- 150 г помідорів
- 100 г огірків
- 100 г зеленого салату (у мене Романо , Лолло россо , Фризе )
- лук порей
- 4-5 коржів Тортільяс
соус:
300 г помідорів
150 г цибулі
2 зубчики часнику
зелень за смаком
рослинне масло
сіль
перець
Приготування
Готуємо соус.
Цибулю і часник дрібно нарізати.
Помідори очистити від шкірки, дрібно нарізати.
Зелень дрібно нарізати.
На рослинному маслі обсмажити цибулю і часник.
Додати помідори.
Посолити, поперчити.
Смажити близько 2-3 хвилин.
Додати зелень, перемішати, прибрати з вогню.
Філе дрібно нарізати.
Сковороду змастити маслом, викласти філе.
Посолити, поперчити.
Смажити до готовності (близько 15-20 хвилин).
Помідори нарізати невеликими шматочками (насіння рекомендую видалити, інакше начинка може бути водянистою).
Огірки нарізати соломкою.
Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Порей нарізати кільцями.
Змішати філе, перець, помідори, огірки, салат, порей.
Додати томатний соус, перемішати.
Якщо необхідно, посолити.
На корж викласти начинку.
Загорнути один край коржа.
Загорнути інший край коржа.
Обсмажити на сухій сковороді, з двох сторін.
Я обжарила на сковороді-гриль, але можна обсмажити і на звичайній сковороді.
Смачного!