Яскравий капустяний салат

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Яркий капустный салат 2
  • по половині качана червонокачанної і білокачанної капусти
  • 1 червона солодка цибулина
  • по 1 стручку червоного і жовтого солодкого перцю
  • качан салату
  • 1 зубчик часнику
  • 4 стол. ложки оливкової олії
  • 2 стол. ложки лимонного соку


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Червонокачанну і білокачанну капусту тонко нашаткувати і перетерти з сіллю, залишити на 5 хв. Скропити 1 ст. л. оливкового масла і перемішати
Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями. Солодкий перець вимити й нарізати тонкими смужками. Листя салату крупно нарізати
Для соусу часник очистити і пропустити через прес. Залишившуся оливкову олію змішати з лимонним соком і злегка збити віночком. Перемішати з часниковою масою, посолити і поперчити за смаком.
Капусту, цибулю, салат і солодкий перець перемішати. Полити соусом, залишити на 5 хв, потім подати на стіл
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.