- по половині качана червонокачанної і білокачанної капусти
- 1 червона солодка цибулина
- по 1 стручку червоного і жовтого солодкого перцю
- качан салату
- 1 зубчик часнику
- 4 стол. ложки оливкової олії
- 2 стол. ложки лимонного соку
Червонокачанну і білокачанну капусту тонко нашаткувати і перетерти з сіллю, залишити на 5 хв. Скропити 1 ст. л. оливкового масла і перемішати
Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями. Солодкий перець вимити й нарізати тонкими смужками. Листя салату крупно нарізати
Для соусу часник очистити і пропустити через прес. Залишившуся оливкову олію змішати з лимонним соком і злегка збити віночком. Перемішати з часниковою масою, посолити і поперчити за смаком.
Капусту, цибулю, салат і солодкий перець перемішати. Полити соусом, залишити на 5 хв, потім подати на стіл
Приємного апетиту!
Leave a Reply