Білковий крем (заварний)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Белковый крем (заварной) 9

Інгредієнти

  •      200 г цукру
  •      100 мл води
  •      4 білка

464_010047scn_2154_p
Приготування
Цукор залити водою.
464_0247scn_2330_pВарити на середньому вогні до “проби на м’яку кульку” (у мене сироп варився, після того, як закипів, 35 хвилин).

464_0347scn_2339_p

Щоб зробити “пробу на м’яку кульку” налийте трохи сиропу в холодну воду.

464_0447scn_2345_p

Якщо з сиропу можна сформувати кульку, він готовий.

464_0547scn_2348_p

Білки збити в піну (щоб білки краще збились, можна додати трохи солі).

464_0647scn_2352_p

У білки тонкою цівкою влити гарячий (але не киплячий) сироп.
Добре збити (протягом 7-10 хвилин).

464_0747scn_2359_p

464_0147scn_2384_6hi

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.