Рис для схуднення

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Рис для похудения 1

Багато дієтологів люблять рекомендувати рис для схуднення. Завдяки своїм чудовим смаковим і поживним якостям , рис робить будь-яку дієту на його основі більш делікатною і навіть комфортною. Більш того , рис не тільки сприяє схудненню , але і прекрасно очищає організм від шкідливих речовин.

Правила рисової дієти:

  1.     так як рисова дієта відноситься до моно дієт , довгий час її використовувати не варто , інакше результат може бути плачевним.
  2.     під час рисової дієти утворюється дефіцит калію , так необхідного організму . Тому в ці дні необхідно приймати препарати з калієм .
  3.     рис має бути «порожнім» , тобто приготований без додавання цукру , солі , масла і спецій. Спочатку його вимочують близько 8 годин , потім воду міняють і варять до готовності.
  4.     під час дієти потрібно пити багато рідини : чисту , талу воду або мінеральну без газу , чай зелений без цукру.
  5.     при такій дієті вага швидко знижується , але обов’язково повернеться , якщо після дієти не закріплювати результат правильним помірним харчуванням і розвантажувальними днями.
  6.     щоб різке зниження калорій не стало для організму важким випробуванням , підготуйтеся заздалегідь. За день чи два до початку дієти перейдіть на легку їжу , приготовлену з мінімальною кількістю солі.

рисовая-диета-2Рис для схуднення застосовують ще й тому, що в ньому практично немає солі. А завдяки низькому вмісту клітковини, рис дуже добре засвоюється організмом. Крім того, даний продукт стане ідеальним варіантом для тих, хто страждає від алергії: у рисі відсутній глютен – рослинний білок, який і провокує виникнення алергічних реакцій.

Очищення організму і схуднення за допомогою рису протипоказані вагітним і годуючим груддю жінкам!

ris-300x215

Їжте рис і будьте здорові!

 

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.