Чим корисне авокадо

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Чем полезно авокадо

А ви знаєте , що авокадо має кілька назв ? Ось, наприклад , за зовнішнього вигляду його часто називають алігаторовою грушею , і через те, що моряки як десерт намазують м’якоть -пюре авокадо на печиво , його прозвали – маслом гардемаринів . Чим корисно авокадо ? Та багато чим. По-перше , до його складу входить велика кількість олейнової кислоти , яка має властивості знижувати рівень холестерину в крові. Також авокадо сприяє регулювання кров’яного тиску , оскільки є хорошим джерелом калію.

Необхідно відзначити , що дуже часто жовто- зелену м’якоть використовують в косметичних засобах , так як вона має здатність відновлювати імунітет і функції шкіри. Авокадо має досить приємний аромат нагадує запах горіха. До його складу входять такі корисні та необхідні для людського організму компоненти , як залізо , фосфор , кальцій , натрій , калій , вітаміни А і D. Авокадо сприяє розвитку короткострокової пам’яті , а також зменшує ризик виникнення і розвитку серцевих і судинних захворювань. Ми всі готуємо смачно в пост , вигадуючи різноманітні дієтичні страви , щоб вони були смачними , апетитними і здоровими , але мало хто знає , що авокадо є дієтичним продуктом , безперечно в ньому міститься 30 % жиру , залізо , білки , кальцій , але в ньому немає вуглеводів. Тому існує багато рецептів з авокадо , які ви можете готувати кому і коли завгодно.

До речі , вчені стверджують про те , що авокадо слід їсти людям , які страждають від захворювання печінки. Також авокадо здатне збуджувати пристрасть і саме з цієї причини їх колись виключили з раціону іспанських ув’язнених. Дуже часто масло авокадо використовують в салонах краси , так як воно позбавляє від проявів целюліту і відновлює еластичність шкіри. Масло алігаторової груші використовують і для зміцнення нігтів , а також для їх зростання. Також він корисний при кровотечі і запаленні ясен.

avokado

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.