Деруни

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

У мене чомусь таке відчуття, що деруни вміють готувати навіть діти. Принаймні у нас. Але хіба мало що – раптом хтось щось упустив. Відтворимо рецепт цього смачного і мега-калорійного білоруського національного блюда.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 1,2 кг очищеної картоплі
  • 1 середня цибулина
  • сіль за смаком
  • сметана для подачі

Картоплю разом з цибулею тремо на тертці (або пропускаємо через комбайн).
draniki-2
Солимо, гарненько вимішуємо і починаємо пекти деруни. Робиться це на розпеченій сковороді з рослинним маслом (деяким більше подобаються оладки, смажені на жиру).
draniki-4
Готові деруни подаємо зі сметаною. Або зі шкварками.
draniki-new


Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!