Шашлик в м’ятно-йогуртовому маринаді

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Шашлык в мятно-йогуртовом маринаде 5

У нашій родині найбільше люблять і найчастіше готують шашлик в оцтовому маринаді. В останню поїздку на дачу я вирішила насильно внести різноманітність і замаринувала шашлик в йогурті з м’ятою. Чоловік спочатку скривився. Але готовий шашлик їв з величезним задоволенням і навіть заявив, що тепер це його другий улюблений маринад :-).
Шашлик по цим рецептом виходить мегаароматним.

Інгредієнти:

  • 1 кг м’яса (ми віддали перевагу свинині, добре піде баранина або ягнятина)
  • 1 середній пучок м’яти
  • 250 г натурального йогурту без добавок
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1 ст.л. вустерського соусу
  • 1 великий зубчик часнику
  • різнокольорові солодкі перці (вистачило по половині червоного, жовтого та оранжевого)

shash-mint-1

Приготування:

М’яту розтираємо з сіллю і часником в ступці або мелем в блендері. Додаємо вустерский соус і йогурт, збиваємо до однорідності.

shash-mint-2

М’ясо нарізаємо на шматочки однакової величини, поливаємо маринадом.

shash-mint-3

Маринуємо 1-2 години. Перед смаженням нанизуємо на шампури, чергуючи нарізаним на великі шматочки солодким перцем.

shash-mint-4

Смажимо на вугіллі до готовності.

shash-mint-7

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!