Огірки по – корейськи на зиму

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (13 голосов, средний: 4.62 из 5)
Loading...
Огурцы по — корейски на зиму 2

Літо – це прекрасна пора для маринування , соління , консервування овочів. Заготовки на зиму роблять багато сучасних господинь . Помідори , огірки , баклажани , перці – це не тільки прекрасне доповнення столу взимку , а й справжнє джерело вітамінів. За допомогою консервування та маринування можна зберігати всі корисні речовини в овочах протягом тривалого часу. Взимку організм людини як ніколи потребує вітамінів . Ці речовини зміцнюють наш імунітет , вберігають від багатьох захворювань. Саме тому консервовані овочі так високо цінуються.

Корейська кухня останнім часом стає все більш популярною. Воліють її , як правило , любителі гострих страв , адже відмінна риса корейської кухні – це використання ароматних спецій , які надають особливу пікантність. Якщо ви ставитеся до таких любителів , то зробіть огірки по- корейськи на зиму , і зможете насолоджуватися улюбленими смаками цілий рік.

Інгредієнти:

  •     огірки – 4 кг
  •     морква – 1 кг
  •     цукор – 1 склянка
  •     рослинне масло – 1 склянку
  •     соєвий соус – 2 ст. ложки
  •     оцет 9 % – 1 стакан
  •     сіль – 100 г
  •     часник – 3-4 зубчики
  •     приправа для корейської моркви гостра – 15 г

ogurci-dlya-salataМоркву помити і почистити. Натерти її на тертці для корейських салатів. Огірки ретельно помити і обрізати хвостики . Порізати огірки на невеликі брусочки. Часник почистити і подрібнити або пропустити через прес. Рослинну олію змішати з цукром , соєвим соусом , оцтом і сіллю.

У миску викласти огірки та моркву. Додати часник і приправу для корейської моркви. Гарненько все перемішати і залити маринадом. Знову перемішати овочі і залишити їх на 5 годин. Після цього розкласти салат в стерилізовані літрові банки і накрити кришками. Стерилізувати їх 10 хвилин і закатати.

ogurci-po-koreyski

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!