Багато господинь заздалегідь продумують , що приготувати до свята , як красиво оформити стіл , щоб це було не тільки красиво , але і смачно. Новий рік з кожним днем все ближче , а це означає , що часу залишається все менше і менше.
Я пропоную варіант смачної і дуже красивої закуски – «Яйця Фаберже ». Звичайно з ними трохи доведеться повозитися , але результат того вартий.
Для приготування потрібно:
- 10 яєчних шкаралупок ,
- кукурудза ,
- горошок ,
- морква ,
- червоний болгарський перець ,
- свіжий кріп ,
- курка ,
- бульйон ,
- желатин ,
- сіль ,
- перець.
( Варіанти начинки можуть бути різними , все залежить від ваших уподобань )
Приготування . Готуємо шкарлупки , для цього з тупого боку яйця робимо невеликий отвір , щоб вилити білок з жовтком. Добре промити і висушити шкаралупу , будьте обережні, це крихкий матеріал ! Далі бульйон розводимо з желатином (так як написано в інструкції на упаковці). Кожну шкаралупу ставимо на підставку для яєць , і починаємо укладати начинку. На початку викладаємо відварене м’ясо або ж ковбасу , кому як подобатися , далі відварені овочі , зелень , підключіть фантазію , і викладайте , так як вам подобатися. Далі заповнивши шкаралупу на половину , заливаємо її до половини , розведеним желатином. Далі заповнюємо шкаралупу до повна начинкою і знову заливаємо желатином. Поставте шкарлупки на ніч у холодильник. Перед подачею очистіть шкаралупу і поставте заливне на тарілку з зеленню. Виходить дуже красива , святкова страва .
Приємного апетиту!