Яйця Фаберже

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Яйца Фаберже

Багато господинь заздалегідь продумують , що приготувати до свята , як красиво оформити стіл , щоб це було не тільки красиво , але і смачно. Новий рік з кожним днем все ближче , а це означає , що часу залишається все менше і менше.
Я пропоную варіант смачної і дуже красивої закуски – «Яйця Фаберже ». Звичайно з ними трохи доведеться повозитися , але результат того вартий.
Для приготування потрібно:

  • 10 яєчних шкаралупок ,
  • кукурудза ,
  • горошок ,
  • морква ,
  • червоний болгарський перець ,
  • свіжий кріп ,
  • курка ,
  • бульйон ,
  • желатин ,
  • сіль ,
  • перець.

( Варіанти начинки можуть бути різними , все залежить від ваших уподобань )
Приготування . Готуємо шкарлупки , для цього з тупого боку яйця робимо невеликий отвір , щоб вилити білок з жовтком. Добре промити і висушити шкаралупу , будьте обережні, це крихкий матеріал ! Далі бульйон розводимо з желатином (так як написано в інструкції на упаковці). Кожну шкаралупу ставимо на підставку для яєць , і починаємо укладати начинку. На початку викладаємо відварене м’ясо або ж ковбасу , кому як подобатися , далі відварені овочі , зелень , підключіть фантазію , і викладайте , так як вам подобатися. Далі заповнивши шкаралупу на половину , заливаємо її до половини , розведеним желатином. Далі заповнюємо шкаралупу до повна начинкою і знову заливаємо желатином. Поставте шкарлупки на ніч у холодильник. Перед подачею очистіть шкаралупу і поставте заливне на тарілку з зеленню. Виходить дуже красива , святкова страва .

заливное-в-яичной-скорлупе
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!