Сирне печиво

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Це печиво – смак з дитинства. Ще з тих часів, коли у вільному доступі не було такого грандіозного асортименту цукерок-печив-тортів, як зараз. Готується воно швидко і просто, з’їдається і зовсім “на раз”. Раджу спробувати, тим більше що ніяких заморочених інгредієнтів для приготування не потрібно – просто сир, масло, борошно і цукор.
До речі, ви можете надати цьому печеньку цікаву нотку, змішавши звичайний цукор з ванільним.

Інгредієнти:

  • 250 г сиру
  • 200 г вершкового масла
  • 2 склянки борошна (320 г)
  • 1 ч.л. розпушувача
  • цукор для обмакувания печива

tvorozhnoe-pechenye-new-1
Масло кімнатної температури змішуємо з сиром.
tvorozhnoe-pechenye-new-2
Додаємо розпушувач і борошно, замішуємо тісто (борошна може піти менше, ніж вказано, тому стежте за консистенцією).
tvorozhnoe-pechenye-new-3


Розкачуємо його в пласт товщиною близько 0,5 см і склянкою вирізаємо кружечки.
tvorozhnoe-pechenye-new-4
Кожен кружок умочуємо з одного боку в цукор, складаємо цукром всередину, потім умочуємо одну сторону складеного кружка, знову складаємо цукром всередину. Вмочуємо в цукор верхню частину складеного вчетверо кружечка і кладемо на деко безцукровою стороною вниз. Можна зробити простіше – вмочити з обох сторін і скласти вчетверо. Але тоді цукор, який буде знизу, почне горіти раніше, ніж приготується печиво.
tvorozhnoe-pechenye-new-5
Відправляємо деко в розігріту духовку (190 градусів) хвилин на 20.
Таке печиво смачно їсти з молоком або чаєм.

tvorozhnoe-pechenye-new
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!