Вершково-огірковий соус з часником

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Поповнимо ми запаси макательних соусів. На цей раз буде дип (хай вибачать мене поборники чистоти української мови) на основі вершкового сиру і огірка. Чимось віддалено (але саме віддалено !) Схожий на дзадзики , який вже присутній в блозі. Гостроту соусу надає тертий часник , кількість якого ви можете , зрозуміло , регулювати за своїм смаком.

Соус добре підходить до різних страв з курки та м’яса , до гострих крильцям , а також до нарізаним брусочками овочам .
Інгредієнти на 4-6 порцій:

  • 1 середній грунтовий огірок
  • 120 г вершкового сиру типу Філадельфії
  • 3 ст.л. сметани ( 25-30%)
  • 2 ст.л. майонезу
  • 1-2 зубчики часнику
  • сіль і перець за смаком

slivochno-ogurechny-sous-s-chesnokom-1
Огірок тремо на крупній терці і трохи віджимаємо сік.
slivochno-ogurechny-sous-s-chesnokom-2
Змішуємо з розм’якшеним вершковим сиром, сметаною, майонезом і тертим часником. Солимо й перчимо за смаком.
slivochno-ogurechny-sous-s-chesnokom-3


Подаємо.
slivochno-ogurechny-sous-s-chesnokom
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!